- מומחים המצביעים על הבעיתיות של שימוש בבדיקה זו:
פרופ' דייויד רזניק –
פרופ' דייויד רזניק, ביוכימאי, מומחה לאנזימים, בעל רקורד עשיר בתחום הדיאגנוסטיקה והרפואה: מממקימי המחלקה הכימית בחטיבת הדיאגנוסטיקה של אבוט, מייסד מספר חברות ביוטק גם בתחום אבחון רפואי, וחבר בוועדה המייעצת הנשיאותית על איידס בדרום אפריקה.
( לינק לאתר של פרופ' רזניק – https://www.davidrasnick.com/ )
פרופ' רזניק על בדיקות PCR לגילוי COVID19 :
“אל תעשו אותה… אין לתוצאות הבדיקה שום משמעות”.
“אתה לא מתחיל בדגימות דם; אתה מתחיל בהקשבה לריאות. אני סקפטי אם בדיקת PCR אי פעם נכונה. היא כלי נהדר למחקר. היא כלי נוראי לאבחון קליני. 30% מהתאים שנדבקו מתים לפני שמראים סימפטומים. כשמראים סימפטומים… התאים המתים הם אלה שיוצרים את הסימפטומים”.
כלומר, מספיקה כמות מזערית מהוירוס כדי לתת תוצאה חיובית בבדיקת PCR. אולם נדרשת כמות אדירה מהוירוס כדי שבאמת ניהיה חולים. לכן לדברי פרופ' רזניק הבדיקה נטולת ערך אבחוני.
בנוסף פרופ' רזניק מתריע:”בכל פעם שמישהו לוקח דגימת די.אנ.איי עם מטוש, זה נכנס למאגר מידע ממשלתי. זה נועד לעקוב אחרינו. הם לא רק מחפשים אחרי הוירוס".
מקור:
https://uncoverdc.com/…/was-the-covid-19-test-meant-to-de…/…
אסתר אדמון, יו"ר הסתדרות המיקרוביולוגים הביוכימאים ועובדי המעבדות:
“אנחנו יודעים שערכות הבדיקה של הסינים לא טובות. זה מה שאנחנו יודעים. תשאל כל מנהל מעבדה שמבצע בדיקות קורונה. כשאנחנו בודקים, אנחנו בודקים את שלושת החלבונים של הווירוס. החברה הסינית בודקת רק חלבון אחד שהוא לא כל כך יציב. זה יכול לגרום לכך שיסתובבו אנשים שקיבלו תוצאה שלילית, אבל הם בעצם חיוביים. כל ההתנהלות, כפי שכתבתי לבר סימן טוב, מנכ”ל משרד הבריאות, היא מוזרה. אף אחד לא דיבר איתנו, אף אחד לא ישב איתנו. הולכים ומביאים את הסינים. הכול פופוליסטי”.
"לשאלתי מדוע היא לא מוציאה הוראה למעבדות – לא להשתמש בערכות בדיקה מסין, היא השיבה: “כי משרד הבריאות נתן הנחיה להשתמש בהן. אם משרד הבריאות לא שואל אותי ולוקח אחריות, זו בעיה שלו”.
מקור: ראיון לאפוק טיימס 12.5.2020:
https://www.epochtimes.co.il/et/280250…
ד"ר אנדרו קאופמן בראיון ל- Age of truth TV:
* הבדיקה אינה בודקת הימצאות של די.אנ.איי יחודי מ SARS-CoV-2 בגוף הנבדק. הבדיקה בודקת הימצאות חלקיק קטן מהדי.אנ.איי של SARS-CoV-2 בנבדק.
* חלקיק זהה לחלקיק הנבדק יכול להגיע ממקורות רבים נוספים, למשל גוף הנבדק עצמו. אין ראיה שקושרת את המצאות החלקיק בגוף ישירות ובאופן בלעדי לדי.אנ.איי של SARS-COV-2.
* אם נניח שהנגיף אכן גורם למחלה, מעולם לא ניתנה הערכה לכמות או הריכוז הדרוש כדי לגרום למחלה.
* הטכניקה לזיהוי הנגיף ( RT-PCR ) אינה כמותית. כלומר נוכחות מיזערית של הנגיף יכולה להביא לתשובה חיובית, למרות שדרושה נוכחות משמעותית כדי להביא למחלה.
* טכניקת הבדיקה ( RT-PCR פותחה ע"י ד"ר מולינס) יכולה להכניס זיהום שיתן תשובה שגויה.
לינק לראיון:
דבריו של ממציא הPCR בעצמו:
הנקודה העיקרית להבין מהראיון הזה, היא שממציא הבדיקה בעצמו מעיד על כך שהימצאות הרצף הגנטי אותו מחפשים בבדיקה הזו אינו יכול להעיד על כך שהאדם חולה \ יחלה בהמשך \ מדבק.
* ממציא שיטת RT -PCR , ד”ר קארי מוליס (שזכה בפרס נובל על המצאתו זו), טען ב-1992 “אנחנו מלאים ברטרו-וירוסים, איננו יודעים אם מדובר על מאות, אלפים או מאות אלפים, רק לאחרונה התחלנו לחפש אותם. אבל, הם מעולם לא הרגו מישהו קודם. אנשים תמיד שרדו את הרטרו-וירוסים”. הדברים נאמרו בהקשר של HIV כגורם לאיידס. אולם ישימים גם ל- SARS-CoV-2 רטרו-וירוס שנטען שגורם ל COVID19 ונבדק בשיטה שהמציא ד”ר מולינס.
* סרטון המציג פליטת פה מבכירי משרד הבריאות:
חדשות 13 – פליטת הפה של בכירי משרד הבריאות | Facebook
* פרופ' איתמר גרוטו על מהימנות בדיקות PCR לקורונה (סמנכ"ל משרד הבריאות):
“…על כל משהו כמו חמישה או עשרה שאנחנו מוצאים חיובי, רק אחד הוא באמת חולה, והשאר פשוט טעות מעבדה”.
https://www.facebook.com/avishag.balev/videos/2952684314780033/